Summercamps

Surfkampen, zomerkampen en sportkampen in Scheveningen 

Summercamp of surfkamp boeken?

Op zoek naar een leuk surfkamp in Den Haag of Scheveningen? Komende zomer organiseert The Sand Company alweer voor het vierde jaar op rij een aantal unieke zomerkampen op het strand. 

Wij specialiseren ons in kleinschalige surfkampen met een maximum van 40 kinderen per kamp.

Ook aankomende zomer organiseren we weer zomerkampen bij onze vaste partners Patagonia Beach in Scheveningen en bij Strandpaviljoen De Kwartel op het Zuiderstrand van Den Haag.

Let wel op de eerste en de laatste week bieden wij de kampen aan op beide locaties. De tweede week van de zomervakantie bieden wij alleen aan bij Beachclub Patagonia.

Surfen, skaten, vliegeren, beachgames, clean-up games, speurtocht, afwisselende lunch, gezonde snacks

Surfkamp Scheveningen/Den Haag

Iedere dag staat er een surfles gegeven door  professionele instructeurs op de planning. De kids worden op leeftijd en niveau ingedeeld. Verschillende leuke en leerzame oefeningen komen aan bod.

 Het echte kampgevoel

De kids gaan aan de slag met verschillende toffe strand activiteiten zoals powerkiten, longboarden, skimboarden en nog veel meer! Elke dag is er een momentje om jouw favoriete dansje, nummer of mop te presenteren.

Respect voor de natuur 

Tijdens surfen ben je één met de natuur. Daarom staat respect voor de natuur en een schoon strand hoog in het vaandel. Ieder jaar proberen wij de kinderen dit spelenderwijs bij te brengen.

Alle informatie over onze summercamps

Hieronder vind je alle informatie over onze summercamps. Zeker zijn van een plekje? Schrijf je kind dan direct in via onderstaand inschrijfformulier. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn populaire weken. Voor vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Wij doen ons best om binnen 24 uur te antwoorden.

Prijzen

3-daags kamp €230,-
5-daags kamp €350,-
Zodra de inschrijving is verstuurd, krijg je van ons een mail met alle gegevens om de betaling in orde te maken. Twee weken voordat het kamp begint ontvang je een mail met alle aanvullende informatie.

Wat zit er allemaal bij de prijs

The Sand Company T-shirt
The Sand Company drinkbeker
Elke dag een surfles van 2 uur
Programma met activiteiten
Iedere dag een afwisselende lunch
Snacks voor tussendoor
Professionele begeleiding
Een echt surf-diploma

Data

Data surfkampen Beachclub Patagonia:
Eerste week zomervakantie, 20-24 juli 2020 (5 dagen)
Tweede week zomervakantie 27-29 juli 2020 (3 dagen)
Laatste week zomervakantie 24-28 augustus 2020 (3 of 5 dagen)

Data surfkampen Strandpaviljoen de Kwartel:
Eerste week zomervakantie, 20-24 juli 2020 (5 dagen)
Laatste week zomervakantie 24-28 augustus 2020 (3 of 5 dagen)

Tijden

De kinderen zijn s’ochtends vanaf 9:00 uur welkom en om 16:30 uur eindigen wij met ons programma. Om te garanderen dat alle kinderen veilig thuiskomen stellen wij het heel erg op prijs dat kinderen even netjes worden afgemeldt bij de leidinggevende van ons kamp.

Medicatie en allergieën

Wij doen er alles aan om jullie kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Voor ons is het  daarom heel belangrijk dat wij op de hoogte zijn van eventuele allergieën of medicijn gebruik. Op deze manier kunnen onze instructeurs er rekening mee houden. Op het inschrijfformulier ondereaan deze pagina kan je dit vermelden.

Facebook en instagram

Houdt onze facebook en instagram pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent de summercamps en andere leuke zomeractiviteiten voor kinderen!

The Sand Company facebook

The Sand Company instagram

Inschrijfformulier

Leeftijd kind (Surfkamp vanaf 6 jaar): 6-910-12

Maat T-shirt: 128140152164176

Zwemdiploma (A-diploma verplicht): Zwemdiploma AZwemdiploma BZwemdiploma C of meer

Locatie kamp: Beachclub PatagoniaDe Kwartel

Welk kamp: Kamp 1: 20-24 juli 2020 (5 dagen)Kamp 2: 27-29 juli 2020 (3 dagen, LET OP alleen bij Beachclub Patagonia)Kamp 3: 24-28 augustus 2020 (5 dagen)Kamp 4: 24-26 augustus 2020 (3 dagen)Kamp 5: 26-28 augustus 2020 (3 dagen)

Bij het aanvinken verklaar ik de documenten gelezen te hebben en ga ik akkoord met de volgende zaken:

Nog vragen?

 Bel direct:
+31640878237

 Mail direct
info@thesandcompany.nl