Zomerkamp 2021 in Den Haag en Scheveningen

Beleef een onvergetelijk zomerkamp bij één van onze locaties in Den Haag, Scheveningen of Kijkduin. 

Het leukste zomerkamp van Den Haag en Scheveningen

Hebben jullie nog geen vakantieplannen gemaakt voor de zomer van 2021? Wij verzorgen graag een onvergetelijk zomerkamp voor jullie kinderen. Onze kleinschalige zomerkampen zijn speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Van 09:00 – 16:30 uur bieden wij een compleet programma vol leuke activiteiten op het strand.

Elke dag toffe activiteiten

Denk aan echte outdoor activiteiten zoals: skaten, speurtochten, powerkiten, skimboarden, bodyboarden en nog veel meer coole strandspellen. Natuurlijk is dit programma niet compleet zonder hier surfen aan toe te voegen. Het hebben van een A-diploma is verplicht om deel te nemen aan het kamp. 

Informatie over onze zomerkampen en het coronavirus

Wij willen dat u en uw kinderen zorgeloos kunnen genieten van een geslaagd en veilig zomerkamp in 2021. Daarom organiseren wij al onze activiteiten geheel volgens protocol en binnen de meest recente richtlijnen van het RIVM. Gelukkig kunnen onze summercamps binnen deze richtlijnen doorgaan. Uiteraard blijven we dit bekijken naarmate de richtlijnen veranderen. 

Locaties zomerkampen 2021

Zoals de meeste van jullie wel weten kunnen jullie onze Summercamps op verschillende locatie op het strand in de omgeving Den Haag boeken. Wij bieden de zomerkampen aan op de volgende locaties:

 • Beachclub Patagonia in Scheveningen
 • Strandtent de Fuut op het Zuiderstrand
 • Data zomerkampen 2021

  Onze kampen zijn op beide locaties te boeken in de eerste twee en de laatste twee weken van de zomervakantie. Alle zomerkampen kunnen voor drie of vijf dagen geboekt worden. Hieronder de data van die weken:

 • 19 juli t/m 23 juli 2021
 • 26 juli t/m 30 juli 2021
 • 16 augustus t/m 20 augustus 2021
 • 23 augustus t/m 27 augustus 2021 
 • Kosten zomerkampen 2021

 • 3-daags kamp €250,-
 • 5-daags kamp €365,-
 • Lustrum trui bestellen?

  Komende zomer wordt alweer het vijfde jaar van de zomerkampen bij The Sand Company. Speciaal daarvoor hebben wij een lustrum trui in de aanbieding. Kosten van deze trui zijn €35,- en kan op de eerste dag van het kamp betaald worden. Als u interesse heeft in een in zo een toffe trui als herinnering aan jullie zomerkamp? Vink dan simpelweg het “ja vinkje” aan op het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wij houden dezelfde maat aan als de gekozen t-shirt maat.

  bedrijfsuitje strand

  Gaat uw kind (voor het eerst) mee op kinderkamp?

  Het kan spannend zijn om mee op zomerkamp te gaan. Maar is het spannend voor het kind of de ouder? Kids die meegaan met ons zomerkamp, beleven een dag vol avonturen op de mooiste locaties aan het strand! Ze doen de hele dag leuke dingen met leeftijdsgenootjes en ervaren nieuwe sporten en activiteiten. Een zomer om nooit te vergeten! Ouders die thuis blijven stellen we graag gerust, omdat we werken met professionele instructeurs en jaren ervaring hebben met het organiseren van zomerkampen. 

  Zomerkamp activiteiten: outdoor kamp en Surfkamp in één

  Bent u op zoek naar een leuk summercamp in de omgeving van Den Haag of Scheveningen? De kids leven zich helemaal uit door de hele dag actief bezig te zijn in de buitenlucht. Het zomerkamp van The Sand Company is een outdoor kamp en surfkamp in één: de ideale combinatie voor een fantastische zomer! Ben je nieuwsgierig geworden hoe een dag op één van onze Summercamps eruit ziet? Kijk dan hier voor een korte indruk naar één van onze dagfilmpjes. 

  Wilt uw kind mee met onze Summercamps 2021?

  Hi avonturier! Wil je nou heel graag meedoen met één van onze Summercamps in de zomervakantie van 2021? Schrijf je dan in via het onderstaande inschrijfformulier. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn erg populaire weken. We zien je graag op ons zomerkamp deze zomer! Zijn er bepaalde dingen nog niet helemaal duidelijk of heeft u nog ergens een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op.

  Inschrijven 

  Hieronder kunt u alle gegevens invullen voor de inschrijving voor één van onze zomerkampen. Vergeet niet even goed te kijken voor welke locatie en data u uw kind op wilt geven.
  Totaal