Summercamps en surfkampen 

Op zoek naar een leuk surfkamp in Den Haag en Scheveningen? Komende zomer organiseert The Sand Company alweer voor het vierde jaar op rij een aantal unieke zomerkampen op het strand. 

Wij specialiseren ons in kleinschalige surfkampen, zomerkampen en sportkampen met een maximum van 40 kinderen per kamp.

Data surfkampen:
-Eerste week zomervakantie, 20-24 juli  (5 dagen)
-Tweede week zomervakantie 27-29 juli (3 dagen)
-Laatste week zomervakantie 24-28 augustus (3 of 5 dagen)

Surfen in Scheveningen/Den Haag

Iedere dag staat er een surfles van een professionele instructeur op de planning. De kinderen worden op leeftijd en niveau ingedeeld in groepen. Afhankelijk van de omstandigheden worden er leuke oefeningen gedaan!

 Het echte kampgevoel

De kids gaan aan de slag met verschillende toffe strand activiteiten zoals powerkiten, longboarden, skimboarden en nog veel meer! Elke dag is er een momentje om jouw favoriete dans of nummer te presenteren.

Duurzaam en bewust

Bij The Sand Company leggen wij de nadruk op duurzaamheid, respect voor de natuur en een schoon strand. Ook kom er een leuke “beach clean up spel” aan bod in samenwerkingen met troep-coup!

Leer surfen op jouw niveau!

Iedere dag staat er een surfles van een professionele instructeur op de planning. De kinderen worden op leeftijd en niveau ingedeeld in groepen.

Afhankelijk van de omstandigheden worden er leuke oefeningen gedaan!

Het echte kampgevoel

Gedurende de dag komen er verschillende toffe surf/beach activiteiten aan bod zoals powerkiten, longboarden en verschillende beachgames.

Voor de creatieve kids is er binnen in de tent altijd de mogelijkheid om lekker te knutselen met een van onze creatieve dames. 

Duurzaam en bewust

Wij leggen de nadruk op plezier en samen spelen. Duurzaamheid en respect voor de natuur en het strand spelen tijdens ons surfkamp ook een grote rol.

De kinderen maken op een speelse manier kennis met afval scheiden en hoe belangrijk het is om afval op de rapen van het strand.

-Professionele begeleiding

-Gezonde snacks en afwisselende lunch
-Sportiviteit en samen spelen
-Vijf dagen lang plezier


Contact

Nog Vragen?

 Bel direct:
06 3038 7334

 Mail direct
info@thesandcompany.nl

 

The Sand Company Specialiseert zich in kleinschalige zomerkampen, surfkampen en sportkampen in Scheveningen en Den Haag tijdens de zomervakantie. Wij leggen de nadruk op extra aandacht voor de kinderen, duurzaamheid en respect voor de natuur en het strand.