+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Summercamp Den Haag boeken?

Geniet van een onvergetelijk summercamp bij één van onze locaties in Den Haag, Scheveningen of Kijkduin.

Summercamps op het strand

Op zoek naar een leuk Summer Camp in Den Haag of Scheveningen? Gedurende de zomervakantie bieden wij verschillende kampen aan onder begeleiding van ervaren instructeurs. Denk aan activiteiten zoals: surfen, skaten, speurtochten, powerkiten, skimboarden, bodyboarden en nog veel meer coole strandspellen!

Onze kleinschalige zomerkampen zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het hebben van een A-diploma is verplicht om deel te nemen. 

De inschrijvingen voor onze zomerkampen starten begin januari. Hou onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Summercamps 2020 groot succes!

We kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op de Summercamps van afgelopen zomer. Een hoop blije gezichten van zowel de kids als ouders. Dit was het tweede jaar dat we een Summercamp bij Beachclub Patagonia in Scheveningen en bij Strandpaviljoen de Fuut op het Zuiderstrand hebben georganiseerd! 

Ben je nieuwsgierig geworden hoe onze kleinschalige zomerkampen eruit zien? Kijk dan hier voor een korte indruk naar één van onze dagfilmpjes. 

Wat doen we tijdens de summercamps?

Tijdens de Summercamps krijgen de kids surfles onder begeleiding van professionele instructeurs.

Daarnaast gaan we skaten, powerkiten, skimboarden, survivalen, free running en nog veel meer coole strandspellen!

Ook kunnen de kids helemaal los gaan tijdens de bonte middag. Trek je mooiste verkleedkleren aan, vertel jouw lievelingsmop en zing een liedje tijdens de karaoke! 

Volgende zomer mee doen met onze Summercamps?

Wil je nou heel graag mee doen met één van onze Summercamps in de zomervakantie van 2021? Stuur ons dan even een bericht via onderstaande contact gegevens en dan zetten wij jou op de lijst wanneer de inschrijvingen open gaan. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn erg populaire weken.