Zomerkamp 2021 in Den Haag en Scheveningen

Beleef een onvergetelijk zomerkamp bij één van onze locaties in Den Haag, Scheveningen of Kijkduin. 

Het leukste zomerkamp van Den Haag en Scheveningen

Hebben jullie nog geen vakantieplannen gemaakt voor de zomer van 2021? Wij verzorgen graag een onvergetelijk zomerkamp voor jullie kinderen. Onze kleinschalige zomerkampen zijn speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Van 09:00 – 16:30 uur bieden wij een compleet programma vol leuke activiteiten op het strand. Het hebben van een A-diploma is verplicht om deel te nemen aan het kamp. 

Informatie over onze zomerkampen en het coronavirus

Wij willen dat u en uw kinderen zorgeloos kunnen genieten van een geslaagd en veilig zomerkamp in 2021. Daarom organiseren wij al onze activiteiten geheel volgens protocol en binnen de meest recente richtlijnen van het RIVM. Gelukkig kunnen onze summercamps binnen deze richtlijnen doorgaan. Uiteraard blijven we dit bekijken naarmate de richtlijnen veranderen. 

Lustrum trui bestellen?

Komende zomer wordt alweer het vijfde jaar van de zomerkampen bij The Sand Company. Speciaal daarvoor hebben wij een speciale lustrum trui in de aanbieding. Kosten van deze trui zijn €35,- en kan op de eerste dag van het kamp betaald worden. Heeft u interesse in zo een toffe trui als herinnering aan jullie zomerkamp? Vink dan simpelweg het “ja vinkje” aan op het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wij houden dezelfde maat aan als de gekozen t-shirt maat.

Welke locatie wilt u inschrijven?

Zoals de meeste van jullie wel weten kunnen jullie onze Summercamps op verschillende locatie op het strand in de omgeving Den Haag boeken. Geef op het inschrijfformulier aan op welke locatie u uw kind op wilt geven. Wij bieden de zomerkampen aan op de volgende locaties:

 • Beachclub Patagonia in Scheveningen
 • Strandtent de Fuut op het Zuiderstrand
 • Data zomerkampen 2021

  Komende zomer zijn onze kampen op beide locaties te boeken in de eerste twee en de laatste twee weken van de zomervakantie. Alle zomerkampen kunnen voor drie of vijf dagen geboekt worden. Hieronder de data van die weken:

 • 19 juli t/m 23 juli 2021
 • 26 juli t/m 30 juli 2021
 • 16 augustus t/m 20 augustus 2021 
 • 23 augustus t/m 27 augustus 2021 

 • Summercamps 2020 waren een groot succes!

  We kijken met een tevreden en trots gevoel terug op de Summercamps van afgelopen zomer bij Beachclub Patagonia en Strandtent de Fuut. Ondanks de geldende corona maatregelen hebben we een hoop blije gezichten gezien bij zowel de kids als hun ouders.

  Ben je nieuwsgierig geworden hoe een dag op één van onze Summercamps eruit ziet? Kijk dan hier voor een korte indruk naar één van onze dagfilmpjes. 

  Gaat uw kind (voor het eerst) mee op kinderkamp?

  Het kan spannend zijn om mee op zomerkamp te gaan. Maar is het spannend voor het kind of de ouder? Kids die meegaan met ons zomerkamp, beleven een dag vol avonturen op de mooiste locaties aan het strand! Ze doen de hele dag leuke dingen met leeftijdsgenootjes en ervaren nieuwe sporten en activiteiten. Een zomer om nooit te vergeten! Ouders die thuis blijven stellen we graag gerust, omdat we werken met professionele instructeurs en jaren ervaring hebben met het organiseren van zomerkampen. Uw kind is bij ons de hele dag in goede handen! Laat het ons vooral weten als u specifieke vragen heeft.

  Zomerkamp activiteiten: outdoor kamp en Surfkamp in één

  Bent u op zoek naar een leuk summercamp in de omgeving van Den Haag of Scheveningen? De kids leven zich helemaal uit door de hele dag actief bezig te zijn in de buitenlucht. Denk aan echte outdoor activiteiten zoals: skaten, speurtochten, powerkiten, skimboarden, bodyboarden en nog veel meer coole strandspellen. Natuurlijk is dit programma niet compleet zonder hier surfen aan toe te voegen. Het zomerkamp van The Sand Company is een outdoor kamp en surfkamp in één: de ideale combinatie voor een fantastische zomer!

  Wij bieden een dagvullend programma van 09:00 tot 16:30 uur. Natuurlijk is er elke dag een lekkere afwisselende lunch voor de kinderen en zijn er voldoende snacks. Na een nachtje in zijn/haar eigen bed, is uw kind weer helemaal klaar voor de volgende dag tijdens het zomerkamp.

  Wilt uw kind mee met onze Summercamps 2021?

  Hi avonturier! Wil je nou heel graag meedoen met één van onze Summercamps in de zomervakantie van 2021? Schrijf je dan in via het onderstaande inschrijfformulier. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn erg populaire weken. We zien je graag op ons zomerkamp deze zomer! Zijn er bepaalde dingen nog niet helemaal duidelijk of heeft u nog ergens een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op

  Inschrijven Summercamp

  Hieronder kunt u alle gegevens invullen voor de inschrijving voor één van onze Summercamps. Vergeet niet even goed te kijken voor welke locatie en data u uw kind op wilt geven.  Totaal