Teamuitje Scheveningen

The Sand Company is dé specialist in het organiseren van teamuitjes in Scheveningen

Teamuitje Scheveningen organiseren?

Op zoek naar een leuk teamuitje in Scheveningen met jouw collega’s? Wij zorgen voor een dag vol plezier, teambuilding en strandactiviteiten. U hoeft nergens naar om te kijken. Even heerlijk ontspannen en genieten van een onvergetelijke dag tijdens jullie teamuitje op het strand. 

Wilt u in combinatie met leuke teambuildingsactiviteiten een heerlijke borrel, lunch of een compleet verzorgd diner organiseren?

Wij werken nauw samen met een aantal hoogstaande strandtenten in Scheveningen. Geniet van een heerlijke borrel, lunch, diner of een van onze BBQ-arrangementen.

Teamuitjes Scheveningen, workshops, strandactiviteiten, borrels, teambuilding, BBQ, beachevents

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Arrangementen teamuitje

Bij één van onze vaste strandpartners in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland kunt u terecht voor een onvergetelijke dag op het strand. Geniet van een borrel, lunch of diner op maat. Alles is bespreekbaar.

Bedrijfsuitje strand activiteiten

Workshops en strandactiviteiten

Wij bieden een uiteenlopend aanbod van strandactiviteiten aan. Geniet van een van onze actieve en originele activiteiten of workshops op het strand. Bekijk activiteiten

bedrijfsuitje strand locaties

Locatie voor uw teamuitje

Wij verzorgen teamuitjes op het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Aan de hand van uw wensen geven wij u een vrijblijvend advies om een perfecte locatie te vinden voor jullie stranduitje.