Teamuitje Scheveningen

Omgeving Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Teamuitje Scheveningen 

Op zoek naar een leuk teamuitje in Scheveningen met jouw collega’s? Wij zorgen voor een dag vol plezier, teambuilding en strandactiviteiten. U hoeft nergens naar om te kijken. Even lekker ontspannen en genieten van een onvergetelijke dag tijdens jullie teamuitje op het strand. 

Wij werken nauw samen met een aantal hoogstaande strandtenten in Scheveningen. Geniet van een compleet verzorgde borrel, lunch, diner of een van onze BBQ-arrangementen.

Top 4 teamuitje Scheveningen

Hieronder kunt u onze vier meest geboekte teamuitjes op het strand in de omgeving Scheveningen vinden. Boek een dag vol teambuildingsactiviteiten of één van onze andere leuke workshops. Geniet voor of na de activiteit van een lekkere borrelhap, een kop koffie met wat lekkers of een uitbreid diner bij één van onze vaste strandpartners. Wij geven u graag een uitgebreid advies, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Expeditie Robinson op het strand

Expeditie Robinson

Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om dit teamuitje in Scheveningen te winnen?

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Expeditie Robinson op het strand

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende teamuitjes. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft.

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Archery Tag

Dit spectaculaire teamuitje is een combinatie tussen actie en rivaliteit. Wie schiet als eerste al zijn tegenstanders af en wint het spel?

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Iedere hockeyer is fanatiek  wie wint het grote beachtoernooi? Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. 

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

archery tag workshop

Surfen

Altijd al een keer willen leren surfen? Tijdens dit leuke hockeyuitje nemen onze ervaren instructeurs je mee de golven in. Wie kan er als eerste staan en een golf pakken?

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Beachvolleybal

Samen met je collega’s een compleet beachvolleybal toernooi organiseren? Wij regelen een zorgeloze dag vol teambuilding en plezier!

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Heeft u nog vragen over het boeken van een teamuitje op het strand? Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voor welke leeftijden organiseren wij teamuitjes in Scheveningen?

The Sand Company verzorgt activiteiten voor jong en oud. Veel van onze groepsactiviteiten zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen. U bent bij ons op het juiste adres voor een teamuitje met uw bedrijf. Wij helpen jullie graag met de organisatie van a tot z.

Teamuitje Scheveningen met een bedrijf?

U bent bij ons op het juiste adres voor een teamuitje met uw bedrijf. Wij helpen jullie graag met de organisatie van a tot z. Veel van onze workshops en activiteiten zijn gericht op teambuilding, samenwerking en plezier. Perfect dus voor de invulling van een leuke activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje op het strand. 

Sportief teamuitje Scheveningen 

Zijn jullie op zoek naar een sportieve activiteit voor tijdens jullie teamuitje op het strand? Wij verzorgen graag bijvoorbeeld jullie pauze activiteit tijdens een teambuilding middag met uw bedrijf. Boek bijvoorbeeld een compleet beachvolleybal toernooi, een powerkite workshop vol actie en uitdaging of ga de strijd aan tegen je collega’s tijdens onze spannende Archery Tag activiteit. 

Expeditie Robinson teamuitje?

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen. Ga met maximaal 7 teams tegelijk de strijd aan tegen elkaar in een aantal uitdagende en uiteenlopende opdrachten. Welk team beschikt over stalen zenuwen en wint dit teamuitje expeditie Robinson Scheveningen?

Locaties voor jullie teamuitje?

Wij zullen afhankelijk van uw wensen éen van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of ergens in de omgeving aanbevelen. Bekijk hier onze locaties op en rond het strand.

Kunnen wij een teamuitje op locatie boeken?

In overleg kunnen wij altijd bekijken of wij onze workshops en activiteiten op een door u gekozen locatie kunnen verzorgen. Handig voor als jullie een teamuitje op kantoor hebben en op zoek zijn naar een leuke pauze activiteit of middag programma.