Teamuitje Scheveningen

Workshops en strandactiviteiten voor een onvergetelijk teamuitje in Scheveningen

Teamuitje in Scheveningen 

Op zoek naar een leuk teamuitje in Scheveningen met jouw collega’s? Wij zorgen voor een dag vol plezier, teambuilding en strandactiviteiten. U hoeft nergens naar om te kijken. Even heerlijk ontspannen en genieten van een onvergetelijke dag tijdens jullie teamuitje op het strand. 

Wilt u in combinatie met leuke teambuildingsactiviteiten een heerlijke borrel, lunch of een compleet verzorgd diner organiseren?

Wij werken nauw samen met een aantal hoogstaande strandtenten in Scheveningen. Geniet van een heerlijke borrel, lunch, diner of een van onze BBQ-arrangementen.

Top 4 teamuitjes in Scheveningen

Hieronder kunt u onze vier meest geboekte teamuitjes op het strand vinden. Boek een dag vol teambuildingsactiviteiten of één van onze andere leuke workshops. Geniet voor of na de activiteit van een lekkere borrelhap, een kop koffie met wat lekkers of een uitbreid diner bij één van onze vaste strandpartners. Wij geven u graag een uitgebreid advies, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 Expeditie robinson

Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

archery tag workshop

 Archery Tag 

Dit spectaculaire teamuitje is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Wie schiet als eerste al zijn tegenstanders af en wint het spel?

 Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende teamuitjes. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. 

 Surfen 

Houden jullie van de zee? Tijdens dit actieve teamuitje gaan jullie surfen! Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. 

Heeft u nog vragen over het boeken van een teamuitje op het strand? Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voor welke leeftijden organiseren wij teamuitjes op het strand?

The Sand Company verzorgt activiteiten voor jong en oud. Veel van onze groepsactiviteiten zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen. U bent bij ons op het juiste adres voor een teamuitje met uw bedrijf. Wij helpen jullie graag met de organisatie van a tot z.

Teamuitje met een bedrijf?

U bent bij ons op het juiste adres voor een teamuitje met uw bedrijf. Wij helpen jullie graag met de organisatie van a tot z. Veel van onze workshops en activiteiten zijn gericht op teambuilding, samenwerking en plezier. Perfect dus voor de invulling van een leuke activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje op het strand. 

Sportief teamuitje in Scheveningen 

Zijn jullie op zoek naar een sportieve activiteit voor tijdens jullie teamuitje op het strand? Wij verzorgen graag bijvoorbeeld jullie pauze activiteit tijdens een teambuilding middag met uw bedrijf. Boek bijvoorbeeld een compleet beachvolleybal toernooi, een powerkite workshop vol actie en uitdaging of ga de strijd aan tegen je collega’s tijdens onze spannende Archery Tag activiteit. 

Expeditie Robinson teamuitje?

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen. Ga met maximaal 7 teams tegelijk de strijd aan tegen elkaar in een aantal uitdagende en uiteenlopende opdrachten. Welk team beschikt over stalen zenuwen en wint dit teamuitje expeditie Robinson Scheveningen?

Locaties voor jullie teamuitje?

Wij zullen afhankelijk van uw wensen éen van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of ergens in de omgeving aanbevelen. Bekijk hier onze locaties op en rond het strand.

Kunnen wij een teamuitje op locatie boeken?

In overleg kunnen wij altijd bekijken of wij onze workshops en activiteiten op een door u gekozen locatie kunnen verzorgen. Handig voor als jullie een teamuitje op kantoor hebben en op zoek zijn naar een leuke pauze activiteit of middag programma.