Teamuitje Scheveningen

Wij organiseren het perfecte teamuitje op het strand in de omgeving Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Teamuitje Scheveningen 

Op zoek naar een leuk teamuitje in Scheveningen met jouw collega’s? Wij zorgen voor een dag vol plezier, teambuilding en strandactiviteiten. U hoeft nergens naar om te kijken. Even lekker ontspannen en genieten van een onvergetelijke dag tijdens jullie teamuitje op het strand. 

Wij werken nauw samen met een aantal hoogstaande strandtenten in Scheveningen. Geniet van een compleet verzorgde borrel, lunch, diner of een BBQ-arrangement.

Expeditie Robinson op het strand

Expeditie Robinson

Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om dit teamuitje in Scheveningen te winnen?

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Expeditie Robinson op het strand

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende teamuitjes. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft.

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Archery Tag

Dit spectaculaire teamuitje is een combinatie tussen actie en rivaliteit. Wie schiet als eerste al zijn tegenstanders af en wint het spel?

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Tijdens de beachgames kunnen jullie je teamuitje helemaal zelf invullen. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee, Beachtennis en meer! 

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Surfen

Altijd al een keer willen leren surfen? Tijdens dit leuke hockeyuitje nemen onze ervaren instructeurs je mee de golven in. Wie kan er als eerste staan en een golf pakken?

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Beachvolleybal

Samen met je collega’s een compleet beachvolleybal toernooi organiseren? Wij regelen een zorgeloze dag vol teambuilding en plezier!

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Beachtennis

Beachtennis past perfect bij een leuk teamuitje op het strand. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. Perfect als onderdeel van de beachgames of als losse activiteit.

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Boksen

 De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. 

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Yoga

Helemaal zen worden tijdens jullie teamuitje? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructeurs bezorgt jullie een heerlijke relaxte dag. 

Prijzen:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 uur

Heeft u nog vragen over het boeken van een teamuitje op het strand? Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom een teamuitje in Scheveningen bij The Sand Company?

The Sand Company is al 6 jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van teamuitjes op en rond het strand. Met meerdere prachtige strandpartners vinden wij altijd een locatie die geschikt is en op jullie wensen aansluit. Wij verzorgen teamuitjes waarbij de nadruk ligt op teambuilding, maar ook uitjes met een laagdrempelig karakter zijn mogelijk. In een gezamenlijk overleg stemmen wij alles af op jullie groep. Wij geven u graag een uitgebreid advies, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Voor welke leeftijden organiseren wij teamuitjes in Scheveningen?

The Sand Company verzorgt activiteiten voor jong en oud. Veel van onze groepsactiviteiten zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Voor volwassenen hebben wij een groot aantal leuke strandactiviteiten ontwikkeld die te boeken zijn als bedrijfsuitje, groepsuitje, familie-uitje, vrienden uitje of gewoon voor de lol. 

Voor kinderen verzorgen wij sinds zes jaar verschillende leuke activiteiten. Denk aan verschillende zomerkampen in de vakantie, cursussen zeezwemmen, verschillende kinderfeestjes of een compleet verzorgde sportdag of uitje met je voetbalteam of hockeyteam.

Teamuitje Scheveningen met een bedrijf?

U bent bij ons op het juiste adres voor een teamuitje met uw bedrijf. Wij helpen jullie graag met de organisatie van a tot z. Veel van onze workshops en activiteiten zijn gericht op teambuilding, samenwerking en plezier. Perfect dus voor de invulling van een leuke activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje op het strand. 

Sportief teamuitje Scheveningen 

Zijn jullie op zoek naar een sportieve activiteit voor tijdens jullie teamuitje op het strand? Wij verzorgen graag bijvoorbeeld jullie pauze activiteit tijdens een teambuilding middag met uw bedrijf. Boek bijvoorbeeld een compleet beachvolleybal toernooi, een powerkite workshop vol actie en uitdaging of ga de strijd aan tegen je collega’s tijdens onze spannende Archery Tag activiteit. 

Expeditie Robinson teamuitje

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen. Ga met maximaal 7 teams tegelijk de strijd aan tegen elkaar in een aantal uitdagende en uiteenlopende opdrachten. Welk team beschikt over stalen zenuwen en wint dit teamuitje expeditie Robinson Scheveningen?

Teamuitje Scheveningen vergaderen

Vaak krijgen wij de vraag of er ook vergaderruimtes beschikbaar zijn bij onze partners. Het antwoord is ja, wij hebben meerder partners die faciliteiten bieden om een ruimte te huren of te boeken voor een dag of dagdeel. Combineer jullie teammiddag op het strand met een leuke strandactiviteit voor of na de meeting. 

Locaties voor jullie teamuitje?

Wij zullen afhankelijk van uw wensen éen van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of ergens in de omgeving aanbevelen. Bekijk hier onze locaties op en rond het strand.

Kunnen wij een teamuitje op locatie boeken?

In overleg kunnen wij altijd bekijken of wij onze workshops en activiteiten op een door u gekozen locatie kunnen verzorgen. Handig voor als jullie een teamuitje op kantoor hebben en op zoek zijn naar een leuke pauze activiteit of middag programma.

Teamuitje Zuiderstrand

Het Zuiderstrand is het strand in opkomst. Een beetje weg van de drukte van Scheveningen is The Sand Company hier flink vertegenwoordigt. Zo zijn wij sinds twee jaar partners met Strandpaviljoen La Cantina. Daarnaast hebben wij een warme samenwerking met Strandtent de Fuut en met Strandpaviljoen de Kwartel. Hier kunnen jullie terecht voor een borrel, lunch, receptie of partij. Het kan allemaal.

Voor leuke strandactiviteiten kunnen jullie bij ons terecht. Al onze groepsactiviteiten zijn hier te boeken en ook bieden wij hier watersport activiteiten aan. Denk hierbij aan surflessen, het huren van surf en sup materialen en ook verzorgen wij hier cursussen zeezwemmen voor kinderen.

Teamuitje Kijkduin

Ook in Kijkduin hebben wij meerder opties om teamuitjes op het strand te organiseren. Één van onze warme partners daar is Beachclub Birds gelegen op de prachtige zandmotor in Kijkduin. Met een gigantisch mooi uitgestrekt stuk strand zijn er daar volop mogelijkheden om een leuke strandactiviteit te boeken. Daarnaast is er heel veel gratis parkeergelegenheid en heeft Birds een heerlijke kaart.