+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Teamuitje Scheveningen

The Sand Company is dé specialist in het organiseren van teamuitjes in Scheveningen

Teamuitje Scheveningen organiseren?

Op zoek naar een leuk teamuitje in Scheveningen met jouw collega’s? Wij zorgen voor een dag vol plezier, teambuilding en strandactiviteiten. U hoeft nergens naar om te kijken. Even heerlijk ontspannen en genieten van een onvergetelijke dag tijdens jullie teamuitje op het strand. 

Wilt u in combinatie met leuke teambuildingsactiviteiten een heerlijke borrel, lunch of een compleet verzorgd diner organiseren?

Wij werken nauw samen met een aantal hoogstaande strandtenten in Scheveningen. Geniet van een heerlijke borrel, lunch, diner of een van onze BBQ-arrangementen.

Workshops en strandactiviteiten

Wij bieden een uiteenlopend aanbod van strandactiviteiten aan. Laat je adviseren door ons aan de hand van ue wensen. Geniet van een van onze leuke workshops of strandactiviteiten. Bekijk activiteiten

Kies een Borrel, lunch of diner

Bij één van onze vaste strandpartners in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland kunt u terecht voor een onvergetelijke dag op het strand. Geniet van een borrel, lunch of diner op maat. Alles is bespreekbaar.

Kwaliteit en service

Bij The Sand Company kiezen wij alleen het beste uit. Wij werken met professionele instructeurs en al onze vaste strandpartners zijn met zorg gekozen. Hier kunt u terecht om van een zorgeloze dag op het strand te genieten.

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.