The Sand Company events

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Groepsactiviteiten op het strand

Op zoek naar een leuk uitje op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij bieden complete groepsarrangementen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitje, familie-uitje of sportdag voor groepen van 10 tot 1000 personen.

Kies een locatie en een strandactiviteit!

Wij werken samen met een aantal prachtige strandlocaties. Hier kunt jullie genieten van één van de heerlijke arrangementen die zij te bieden hebben zoals een borrel, lunch, BBQ of  een uitgebreid diner. Combineer één van onze strandactiviteiten met een arrangement naar keuze!

Zomerkampen

Op zoek naar iets leuks voor de kinderen in de zomervakantie? Wij organiseren op twee unieke locaties verschillende kleinschalige zomerkampen op het strand. 3 of 5 dagen lang een zomerkampen wat je nooit meer zult vergeten!

Kinderfeestjes en zomerkampen

Boek één van onze leuke kinderfeestjes in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Boek een leuke activiteit zoals skaten, een speurtocht, fortnite of ervaar de kracht van de wind tijdens powerkiten op het strand.

Summercamps 2020 groot succes!

We kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op de Summercamps van afgelopen zomer. Een hoop blije gezichten van zowel de kids als ouders. Dit was het tweede jaar dat we een Summercamp bij Beachclub Patagonia in Scheveningen en bij Strandpaviljoen de Fuut op het Zuiderstrand hebben georganiseerd! 

Ben je nieuwsgierig geworden hoe onze kleinschalige zomerkampen eruit zien? Kijk dan hier voor een korte indruk naar één van onze dagfilmpjes. 

Wat doen we tijdens de summercamps?

Tijdens de Summercamps krijgen de kids surfles onder begeleiding van professionele instructeurs.

Daarnaast gaan we skaten, powerkiten, skimboarden, survivalen, free running en nog veel meer coole strandspellen!

Ook kunnen de kids helemaal los gaan tijdens de bonte middag. Trek je mooiste verkleedkleren aan, vertel jouw lievelingsmop en zing een liedje tijdens de karaoke! 

Volgende zomer mee doen met onze Summercamps?

Wil je nou heel graag mee doen met één van onze Summercamps in de zomervakantie van 2021? Stuur ons dan even een bericht via onderstaande contact gegevens en dan zetten wij jou op de lijst wanneer de inschrijvingen open gaan. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn erg populaire weken.