Boeken TITO SurfStrip

Leuk dat je meedoet met de speciale editie van de TITO surflessen bij The Sand Company. Hieronder kan je alle gegevens invullen en meteen de betaling voldoen voor één van de SurfStrips. Hieronder nog wat informatie over de lessen. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina.

   Waar zijn de surflessen?

   De eerste surfles op 30 april is bij Patagonia Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen. De rest van de lessen is bij Kookaburra Beach aan het Zuiderstrand.  De surflessen zijn inclusief board, instructeur en wetsuit!

     Wanneer zijn de surflessen?

     De lessen vinden plaats op onderstaande dagen en tijdsstippen. Afhankelijk van het aantal gekozen lessen kan je op het formulier aangeven welke data je mee gaat doen. Hieronder de data:

     • – 30 april om 12:45 bij Patagonia Beach
     • – 14 mei om 14:45 bij Kookaburra Beach
     • – 21 mei om 14:45 bij Kookaburra Beach
     • – 28 mei om 14:45 bij Kookaburra Beach

      De lessen worden gegeven door gecertificeerde surfleraren. Zij worden ingepland op de lessen en hen willen we graag zekerheid bieden. Na de inschrijving zijn jouw lessen daarom definitief. Er is geen restitutie-mogelijkheid. Uiteraard kunnen we altijd even overleggen mbt bijzondere situaties.

        Schrijf je hieronder in voor de lessen!