Vacatures The Sand Company

Wil jij werken op de mooiste plek die er is?

Soliciteren bij The Sand Company

Voor onze evenementen op het strand zijn wij op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde instructeurs. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk het begeleiden van leuke activiteiten met je voeten in het zand. Denk hierbij aan activiteiten zoals powerkiten, Expeditie Robinson, Archery Tag, verschillende beachgames en nog veel meer. Ervaring is een pre, maar geen vereiste.

Bij interesse gaan we graag een keer om de tafel zitten. Mocht het klikken dan zullen wij jou inwerken voor de verschillende werkzaamheden. Ook voor de watersport gerelateerde activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste instructeurs. Ook hierbij geld dat een ISA of ASI certificaat een pre is maar geen vereiste.

Begeleider evenementen

Vind jij het leuk om actieve groepsuitjes te begeleiden op het stand? Dan zoeken wij jou. Jouw werkzaamheden zijn het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van strandactiviteiten bij één van onze locaties in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

archery tag workshop

Surf instructeur

Voor onze watersport gerelateerde activiteiten zijn wij op zoek naar surfinstructeurs. Het hebben van een ISA of ASI certificaat is wel een pre maar geen vereiste. Ook verzorgen wij verschillende stage plekken bijvoorbeeld voor na het halen van je ISA diploma!

archery tag workshop

Begeleider zomerkampen

Tijdens de zomer verzorgen wij gedurende 4 weken van de vakantie verschillende kleinschalige surfcamps in de omgeving Den Haag. Lijkt het jou leuk om als begeleider mee te werken om één van onze camps? Stuur ons dan een bericht!

Stage lopen op het strand in Den Haag

Ben jij op zoek naar een stage plek in Den Haag of Scheveningen? Bij ons kan je veel leren en wordt je op een positieve manier begeleid. Met uitzicht op zee en met je voeten in het zand ga jij aan de slag met de leukste strandactiviteiten en alles wat daarmee te maken heeft. Ook voor de instructeurs opleiding van de ISA bieden wij stageplekken. Jij kan in dat geval je stage uren lopen tijdens onze zomerkampen of tijdens de surflessen die wij verzorgen! Enthousiast geworden? Stuur ons dan een bericht!