Vacatures The Sand Company

Wil jij werken op de mooiste plek die er is?

Come work with us!

Voor onze evenementen op het strand zijn wij op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde instructeurs. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk het begeleiden van leuke activiteiten met je voeten in het zand. Denk hierbij aan activiteiten zoals powerkiten, Expeditie Robinson, Archery Tag, verschillende beachgames en nog veel meer. Ervaring is een pre, maar geen vereiste.

ISA-instructeur of ISA surf stage

Ook voor de watersport gerelateerde activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste instructeurs. Kom bij ons werken op het strand en ga aan de slag met surflessen voor kids tijdens onze zomerkampen, tijdens onze surflessen op het strand of tijdens de cursussen zeezwemmen. Ook hierbij geld dat een ISA of ASI certificaat een pre is maar geen vereiste.  Mocht het klikken dan zullen wij jou inwerken voor de verschillende werkzaamheden. 

Begeleider evenementen

Vind jij het leuk om actieve groepsuitjes te begeleiden op het stand? Dan zoeken wij jou. Jouw werkzaamheden zijn het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van strandactiviteiten bij één van onze locaties in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

archery tag workshop

Surf instructeur

Voor onze watersport gerelateerde activiteiten zijn wij op zoek naar surfinstructeurs. Het hebben van een ISA of ASI certificaat is wel een pre maar geen vereiste. Ook verzorgen wij verschillende stage plekken bijvoorbeeld voor na het halen van je ISA diploma!

archery tag workshop

Begeleider zomerkampen

Tijdens de zomer verzorgen wij gedurende 4 weken van de vakantie verschillende kleinschalige surfcamps in de omgeving Den Haag. Lijkt het jou leuk om als begeleider mee te werken om één van onze camps? Stuur ons dan een bericht!

Stage lopen op het strand in Den Haag

Ben jij op zoek naar een stage plek in Den Haag of Scheveningen? Bij ons kan je veel leren en wordt je op een positieve manier begeleid. Met uitzicht op zee en met je voeten in het zand ga jij aan de slag met de leukste strandactiviteiten en alles wat daarmee te maken heeft.

Stage ISA instructeur Scheveningen

Heb jij net je ISA opleiding gedaan en zoek je een plek om je stage uren te doen in Scheveningen of Den Haag? Tijdens onze zomerkampen of surflessen op het strand kan je meelopen met één van onze instructeurs en zo ervaring opdoen voor als je zelf les gaat geven. Stuur ons een bericht bij interesse en dan zien we elkaar op het strand!

Sportstage HBO Den Haag

Op zoek naar een stageplek voor sport en bewegen, sportkunde, sportmanagement of een andere richting binnen sport en recreatie? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor stageplekken. Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in: events, surfcamps, verhuur en cursussen zeezwemmen. Lijkt het je leuk om op het strand te werken? Neem dan contact met ons op!