Volleybalnet huren

Beachvolleybalnet huren voor €45,-

Wil je lekker met je vrienden of collega’s een dagje op het strand in Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland een volleybalnet huren? Bij The Sand Company ben je op het juiste adres. Hieronder staan verschillende opties waar je uit kan kiezen.

Naast beachvolleybal verzorgen wij nog veel meer workshops en activiteiten op het strand. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

archery tag workshop

Optie 1 losse verhuur

Volleybalnet huren voor €45,- en plan je dag helemaal zelf in. Na afloop wordt de set gecontroleerd. Bij missende onderdelen wordt alleen de nieuwwaarde van het onderdeel in rekening gebracht. Reserveer ook een scoreboard voor €5,- extra. 

archery tag workshop

Optie 2 verhuur + opbouw

Volleybalnet huren voor €95,- per veld en wij bouwen het voor u op en af. U kiest het tijdstip en de locatie dat het klaar moet staan. Alle sets worden compleet geleverd met bal. Geniet van een zorgeloze dag op het strand met vrienden of collega’s. 

Veel gehuurde andere sportmaterialen

Naast een beachvolleybalnet huren kunt u bij The Sand Company ook terecht voor het huren van verschillende sportmaterialen op het strand. Hieronder onze drie meest populaire verhuur materialen. Kijk op onze verhuurpagina voor een overzicht van alle materialen die wij verhuren.

bedrijfsuitje strand

Knotshockey huren

Deze variant op hockey zorgt voor gegarandeerd plezier. Ideaal tijdens een sportdag, familiedag of vriendenuitje!

Prijzen:
1 set €20,- (12 knotsen + bal )

bedrijfsuitje strand

Spikeball PRO huren

Spikeball is een leuk zomers gezelschapsspel op het strand. Dit spel wordt in twee teams van twee spelers gespeeld.

Prijzen:
€15,- per set

bedrijfsuitje strand

Kubb huren

Kubb is het strandspel bij uitstek. Het heeft iets weg van jeus de boule alleen dan wordt het gespeeld met houten stokjes. 

Prijzen:
€10,- per set

Aanvraag formulier

[contact-form-7 id="28918" title="Offerte-aanvraag-volleybalnet"]