Vrijgezellendag Scheveningen

Boek één van onze leuke vrijgezellen activiteiten op het strand!

Een onvergetelijke vrijgezellendag in Scheveningen

Heb jij de taak om de vrijgezellendag te organiseren? Boek nu een onvergetelijke vrijgezellendag in Scheveningen bij The Sand Company en wij nemen de complete organisatie uit handen. Wij bieden originele vrijgezellenactiviteiten aan in combinatie met heerlijke borrel en/of diner arrangementen.

Daarnaast bieden wij een heerlijke high tea of lunch op maat aan. Vrijgezellenuitjes zoals Expeditie Robinson, Powerkiten, Archery Tag, een Tandem tour door Scheveningen en veel meer leuke strandactiviteiten. Hieronder onze meest geboekte stranduitjes. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten die wij aanbieden.

Schilder workshop

 Beachvolleybal 

Beachvoleybal is het sportieve strand uitje wat geschikt is voor iedereen en tijdens deze activiteit staat teambuilding en plezier centraal. In teams van 4-6 personen neem je het tegen elkaar op onder begeleiding van een scheidsrechter.

Yoga workshop

 Beachgames 

Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod tijdens dit sportieve strand uitje. In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. 

Dromenvanger workshop

 Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve sportieve uitjes op het strand. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

Sieraden workshop

 Robinson

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?