Vrijgezellenfeest Scheveningen

Groot aanbod van vrijgezellenuitjes en vrijgezellenactiviteiten in Scheveningen.

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Op zoek een leuke strandactiviteit voor jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen? Wij helpen en denken graag mee om er voor jullie een onvergetelijke dag van de maken. Wij specialiseren ons al vijf jaar lang in vrijgezellen activiteiten in Scheveningen. 

Afhankelijk van jullie wensen, nemen wij de hele organisatie van jullie vrijgezellenfeestje over. Boek een lunch of diner bij één van onze strandpaviljoens in Scheveningen waar wij mee samenwerken of geniet van een BBQ vrijgezellenfeest.

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Cocktail workshop

Start jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen met deze leuke cocktail workshop. Maak en proef een aantal heerlijke cocktails. Kies uit een mojito, caipirinha, daiquiris met vers fruit of een amaretto sour. 

Teambuilding activiteiten Scheveningen

Expeditie Robinson

Op zoek naar een vrijgezellenactiviteit vol actie en uitdaging? Bekijk dan nu onze Expeditie Robinson op het strand. Neem het in afwisselende proeven op tegen de andere teams. Gegarandeerd plezier! 

bedrijfsuitje Kijkduin

Gin Tonic workshop

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. proef uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen. Een leuke workshop om jullie vrijgezellenfeest te starten. 

archery tag workshop

 Archery Tag workshop

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie vrijgezellenuitje te starten dus!

Surfen vrijgezellenfeestje

Op zoek naar een actief vrijgezellenfeest op het strand. Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs.

bedrijfsuitje strand

Powerkiten workshop

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. 

Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

Organiseer jij het vrijgezellenfeest voor jouw beste vriend of vriendin? Wij geven hier een aantal belangrijke tips, zodat jullie helemaal voorbereid op pad gaan. Zorg dat je in ieder geval één iemand hebt waarmee je kan brainstormen over alle ideeën die je hebt. Zo kunnen jullie snel bepalen wat wel en wat absoluut niet haalbaar is. Bepaal vervolgens welke personen er allemaal belangrijk zijn voor de vrijgezel en maak een groep aan op whatsapp. 

Locatie vrijgezellenfeest 

Waarschijnlijk de meest lastige beslissing is de locatie van jullie vrijgezellenuitje. The Sand Company verzorgt voornamelijk vrijgezellenfeestjes in Den Haag en Scheveningen. Scheveningen is de perfecte plek om een onvergetelijke avond te beleven.

Bij ons kunnen jullie terecht voor activiteiten zoals: Expeditie Robison, cocktails shaken, Archery Tag, Beachvolleybal en nog veel meer leuke strandactiviteiten. In Scheveningen zijn meer dan 50 strandtenten waar jullie terecht kunnen voor een heerlijke borrel, lunch of diner!

Corona proof vrijgezellenuitjes op het strand

Wij houden natuurlijk rekening met alle corona maatregelen die gelden binnen de evenementen branche. Wij hebben binnen ons aanbod genoeg activiteiten die buiten kunnen plaatsvinden en dus mogelijk zijn.

Wij houden alle ontwikkelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zullen daarop anticiperen. Vanaf komend seizoen kunt u ook bij ons terecht met kleine groepen om toch op deze manier een stukje teambuilding binnen jullie bedrijf te doen op het strand. Bekijk hier onze activiteiten.