Vrijgezellenfeest Scheveningen

Specialist in het organiseren van vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeestjes in Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Specialist in het organiseren van vrijgezellenuitjes in Scheveningen

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Scheveningen

Samen aan de gin-tonics, de heupen los en andere gekkigheid. Jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen is begonnen! Buiten actie en gezelligheid binnen. Van spectaculaire strandactiviteiten in Scheveningen als powerkiten, volleyballen en Expeditie Robinson tot cocktails shaken met een ondergaande zon.

Cocktail workshop Vrijgezellenfeest Scheveningen

Cocktails workshop

Start jullie vrijgezellenuitje in Scheveningen helemaal in stijl. Maak en proef een aantal heerlijke cocktails tijdens deze unieke workshop. 

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest

Expeditie Robinson

Ervaar de wereld van Expeditie Robinson tijdens jullie vrijgezellenuitje in Scheveningen. Neem het in afwisselende proeven op tegen de andere teams. 

Gin Tonic workshop Vrijgezellenfeest Scheveningen

Gin Tonic Workshop

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. Uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen.

Specialist in vrijgezellenuitjes

Creatieve vrijgezellenfeestjes, een unieke tandem fietstocht of een ontspannen yoga workshop! Organiseer een dag helemaal naar wens.

High Tea vrijgezellenfeest Scheveningen

Yoga Workshop

Kom helemaal tot rust tijdens dit ontspannen vrijgezellenuitje in Scheveningen. Een van onze ervaren instructeurs neemt jullie mee naar de wereld van yoga.

Tandem tocht vrijgezellenfeest

Tandemtour experience

Ontdek de mooiste plekken op tandemfietsen en beleef een origineel vrijgezellenfeest Scheveningen. Gegarandeerd succes en plezier.

powerkite workshop Vrijgezellenfeest Scheveningen

Powerkite Workshop

Op zoek naar een actief vrijgezellenfeest in Scheveningen vol actie en uitdaging? Dan is onze powerkite workshop de perfecte activiteit voor jullie. 

Bekijk al onze vrijgezellenactiviteiten in Scheveningen

Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Bekijk al onze vrijgezellenactiviteiten in Scheveningen

Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Contact

Wij helpen u graag met het organiseren van een vrijgezellenuitje op maat in Scheveningen. The Sand Company is al 4 jaar lang specialist in vrijgezellenfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vrijgezellen activiteiten in Scheveningen. Aansluitend verzorgen wij uitgebreide high tea, lunch, diner en barbecue-arrangementen.