Vrijgezellenfeest Scheveningen

Groot aanbod van vrijgezellenuitjes en vrijgezellenactiviteiten in Scheveningen.

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Op zoek een leuke strandactiviteit voor jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen? Wij helpen en denken graag mee om er voor jullie een onvergetelijke dag van de maken. Wij specialiseren ons al vijf jaar lang in vrijgezellen activiteiten in Scheveningen. 

Afhankelijk van jullie wensen, nemen wij de hele organisatie van jullie vrijgezellenfeestje over. Boek een lunch of diner bij één van onze strandpaviljoens in Scheveningen waar wij mee samenwerken of geniet van een BBQ vrijgezellenfeest.

Bekijk hieronder onze meest geboekte vrijgezellenuitjes op het strand. Wij houden ons aan de corona richtlijnen. Nog vragen over hoe jullie dit het beste aan kunnen pakken met jullie vrijgezellenfeest? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Cocktail workshop

Start jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen met deze leuke cocktail workshop. Maak en proef een aantal heerlijke cocktails. Kies uit een mojito, caipirinha, daiquiris met vers fruit of een amaretto sour. Lees meer

Teambuilding activiteiten Scheveningen

Expeditie Robinson

Op zoek naar een vrijgezellenactiviteit vol actie en uitdaging? Bekijk dan nu onze Expeditie Robinson op het strand. Neem het in afwisselende proeven op tegen de andere teams. Gegarandeerd plezier! Lees meer

bedrijfsuitje Kijkduin

Gin Tonic workshop

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. proef uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen. Een leuke workshop om jullie vrijgezellenfeest te starten. Lees meer

Combinatie aanbiedingen

Wij bieden een aantal leuke combinatie pakketten aan met verschillende activiteiten. Maak jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen compleet met één van onze leuke strandactiviteiten of workshops.

vrijgezellenfeest arrangement

 Cocktail workshop en Robinson vanaf €50,- p.p

Een leuk combinatie arrangement voor jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen. Start met het uitdagende Expeditie Robinson en kom daarna helemaal in de stemming met onze cocktail workshop.

Surfen/powerkiten vanaf €50,- p.p.

Op zoek naar een actief vrijgezellenfeest op het strand. Bij deze combinatie deal leren jullie surfen en powerkiten. Onder begeleiding van ervaren en professionele instructeurs gaan jullie dit avontuur aan!

Vrijgezellenfeest combideal

Gin Tonic workshop en powerkiten vanaf €45,- p.p

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens dit vrijgezellenfeest arrangement leer jij alles over Gin Tonics. Daarnaast leren jullie hoe je moet powerkiten op het strand. Gegarandeerd actie en plezier!

Bekijk alle vrijgezellenuitjes

Kies hieronder het type activiteit waar u interesse in heeft. Met vijf jaar ervaring in vrijgezellenuitjes in Scheveningen, bezorgen wij jullie een onvergetelijke dag. In samenwerking met onze vaste strandpartners kunnen jullie genieten van al het moois wat het strand te bieden heeft.

Last van keuzestress? Wij helpen u graag een zorgeloos vrijgezellenfeest in Scheveningen en omstreken te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.