Vrijgezellenfeest Scheveningen

The Sand Company verzorgt de perfecte activiteit en locatie voor jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Op zoek een leuke strandactiviteit voor jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen? Wij helpen en denken graag mee om er voor jullie een onvergetelijke dag van de maken. Wij specialiseren ons al zeven jaar lang in vrijgezellen activiteiten op het strand in Scheveningen. 

Afhankelijk van jullie wensen, nemen wij de hele organisatie van jullie vrijgezellenfeestje over. Boek een lunch of diner bij één van onze strandpartners in Scheveningen waar wij mee samenwerken of geniet van een BBQ vrijgezellenfeest. Klik op de activiteit voor meer info erover!

Expeditie Robinson op het strand

Expeditie Robinson

Op zoek naar een vrijgezellenactiviteit vol actie, uitdaging en creativiteit? Bekijk dan nu onze Expeditie Robinson op het strand. Neem het in afwisselende proeven op tegen elkaar!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle vrijgezellenuitjes. Ervaar de kracht van de wind met verschillende vliegers en powerkites. 

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Archery Tag

Archery Tag is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Welk team heeft de beste vaardigheden en strategie om dit vrijgezellenfeestje te winnen?

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Cocktail workshop

Start jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen in stijl met deze leuke cocktail workshop. Maak en proef een aantal heerlijke cocktails. Jullie maken een mojito’s en daiquiris met vers fruit.

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 uur

archery tag workshop

Surfen

Zijn jullie niet bang om het water in te gaan en nat te worden? Dan is dit vrijgezellenfeestje perfect. Pak je eerste golven onder leiding van één van onze ervaren surfinstructeurs.

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Beachvolleybal

Gewoon lekker een potje volleybal tijdens jullie vrijgezellenfeest? Een relaxte dag waarbij jullie een drankje kunnen combineren met volleyballen. Bekijk alle verhuuropties.

Prijzen:
€45,- losse huur (zelf opbouwen)
€95,- huur met op- en afbouw

archery tag workshop

Beachtennis

Beachtennis is een populaire activiteit en past perfect bij de invulling van een relaxt vrijgezellenuitje. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. Perfect als onderdeel van de beachgames of als losse activiteit.

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Gin Tonic workshop

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. proef uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen. Een leuke workshop om jullie vrijgezellenfeest te starten. 

Prijzen:
Vanaf €27,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Yoga

Geniet van het strand en kom helemaal tot rust. Start jullie vrijgezellendag met een aantal heerlijke yoga poses met het geluid van de zee op de achtergrond. Boek daarnaast een heerlijk ontbijt of een lunch bij onze partners!

Prijzen:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 uur

Tips organiseren vrijgezellenfeest Scheveningen

Organiseer jij het vrijgezellenfeest voor jouw beste vriend of vriendin? Wij geven hier een aantal belangrijke tips, zodat jullie helemaal voorbereid op pad gaan. Zorg dat je in ieder geval één iemand hebt waarmee je kan brainstormen over alle ideeën die je hebt. Zo kunnen jullie snel bepalen wat wel en wat absoluut niet haalbaar is. Bepaal vervolgens welke personen er allemaal belangrijk zijn voor de vrijgezel en maak een groep aan op whatsapp. 

Locatie vrijgezellenfeest Scheveningen

Waarschijnlijk de meest lastige beslissing is de locatie van jullie vrijgezellenuitje. The Sand Company verzorgt voornamelijk vrijgezellenfeestjes in Den Haag en Scheveningen. Scheveningen is de perfecte plek om een onvergetelijke avond te beleven.

Bij ons kunnen jullie terecht voor activiteiten zoals: Expeditie Robison, cocktails shaken, Archery Tag, Beachvolleybal en nog veel meer leuke strandactiviteiten. In Scheveningen zijn meer dan 50 strandtenten waar jullie terecht kunnen voor een heerlijke borrel, lunch of diner!

Corona proof vrijgezellenuitjes op het strand

Wij houden natuurlijk rekening met alle corona maatregelen die gelden binnen de evenementen branche. Wij hebben binnen ons aanbod genoeg activiteiten die buiten kunnen plaatsvinden en dus mogelijk zijn.

Wij houden alle ontwikkelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zullen daarop anticiperen. Vanaf komend seizoen kunt u ook bij ons terecht met kleine groepen om toch op deze manier een stukje teambuilding binnen jullie bedrijf te doen op het strand.