Vrijgezellenfeest Scheveningen

Specialist in het organiseren van vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeestjes in Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Specialist in het organiseren van vrijgezellenuitjes in Scheveningen

Vrijgezellenfeest in Scheveningen

Op zoek een leuke strandactiviteit voor jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen? Wij helpen en denken graag mee om er voor jullie een onvergetelijke dag van de maken. Wij specialiseren ons al vijf jaar lang in vrijgezellen activiteiten in Scheveningen. 

Afhankelijk van jullie wensen, nemen wij de hele organisatie van jullie vrijgezellenfeestje over. Boek een lunch of diner bij één van onze strandpaviljoens in Scheveningen waar wij mee samenwerken of geniet van een BBQ vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenuitje, cocktail workshop, Crazy Pianos, strand activiteiten, expeditie robinson

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Cocktail workshop vrijgezellenfeest

Start jullie vrijgezellenuitje in Scheveningen helemaal in stijl. Maak en proef een aantal heerlijke cocktails tijdens deze unieke workshop. Kies uit een mojito, caipirinha, daiquiris met vers fruit of een amaretto sour.

Teambuilding activiteiten Scheveningen

Expeditie Robinson

Op zoek naar een vrijgezellenactiviteit vol actie en uitdaging? Bekijk dan nu onze Expeditie Robinson op het strand. Neem het in afwisselende proeven op tegen de andere teams. Gegarandeerd plezier!

Teambuilding activiteiten Scheveningen
bedrijfsuitje Kijkduin

Gin Tonic workshop

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. proef uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen. Een perfecte workshops om jullie vrijgezellenfeest te starten.

Combinatie arrangementen 

Wij bieden een aantal leuke combinatie pakketten aan voor verschillende activiteiten voor jullie vrijgezellendag. Maak jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen compleet met een lunch of diner op het strand.

Cocktail workshop Vrijgezellenfeest Scheveningen

 Cocktail workshop en Robinson vanaf €50,- p.p

Start jullie vrijgezellenuitje in Scheveningen helemaal in stijl. Maak en proef een aantal heerlijke cocktails tijdens deze unieke workshop. 

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest

Surfen/powerkiten vanaf €50,- p.p.

Ervaar de wereld van Expeditie Robinson tijdens jullie vrijgezellenuitje in Scheveningen. Neem het in afwisselende proeven op tegen de andere teams. 

Gin Tonic workshop Vrijgezellenfeest Scheveningen

Archery tag en powerkiten vanaf €42,50 p.p

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. Uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen.

Strandactiviteiten vrijgezellenfeest Scheveningen

Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft neem gerust contact met ons op voor vragen en informeer naar leuke kortingen bij het boeken van meerdere activiteiten.

Strandactiviteiten vrijgezellenfeest Scheveningen

Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft neem gerust contact met ons op voor vragen en informeer naar leuke kortingen bij het boeken van meerdere activiteiten.

Contact

Wij helpen u graag met het organiseren van een vrijgezellenuitje op maat in Scheveningen. The Sand Company is al 4 jaar lang specialist in vrijgezellenfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vrijgezellen activiteiten in Scheveningen. Aansluitend verzorgen wij uitgebreide high tea, lunch, diner en barbecue-arrangementen.