Workshops in Scheveningen

Boek een van onze leuke workshops op het strand

Workshops op het strand

Boek een van onze leuke workshops in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje of actie, uitdaging en plezier tijdens een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje

In samenwerking met meerdere strandlocaties in Scheveningen organiseren wij voor u een zorgeloze dag. Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies. 

Workshops en arrangementen?

U kunt alle workshops op het strand uitbreiden met een passend borrel of dinerarrangement. Wij zullen afhankelijk van de wensen een van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen aanbevelen.

Boek een lunch, een borrel, een diner of een heerlijk BBQ-arrangement. Hieronder onze meest populaire workshops op het strand.

Workshops op het strand, strand activiteiten, Workshops in Den Haag, actie en uitdaging, workshop teambuilding

Cocktail workshop

Cocktail workshop

Een leuke en vrijblijvende workshop op het strand. Leer jouw favoriete cocktails shaken tijdens deze leuke cocktailworkshop.

Expeditie Robinson workshop

Expeditie Robinson

Ervaar de wereld van Expeditie Robinson tijdens jullie uitje op het strand. Een workshop vol actie, uitdaging en avontuur!

Gin Tonic workshop

Gin Tonic Workshop

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. Uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen.

Leuke workshop op het strand boeken?

Geniet van één van onze leuke en vrijblijvende workshops op en rond het strand. Wij bieden bijvoorbeeld een unieke tandem fietstocht door Scheveningen, actie tijdens powerkiten of een ontspannen yoga workshop!

Tandem tour en fietstocht scheveningen

Yoga Workshop

Kom helemaal tot rust tijdens dit ontspannen workshop op het strand. Een van onze ervaren instructeurs neemt jullie mee naar de wereld van yoga.

Tandem tour en fietstocht scheveningen

Tandemtour experience

Ontdek de mooiste plekken op tandemfietsen en beleef een originele fietstocht door Scheveningen. Gegarandeerd succes en plezier.

powerkite workshop

Powerkite Workshop

Op zoek naar een actieve workshop in Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland vol actie en uitdaging? Bekijk dan onze powerkite workshop!