Workshops in Scheveningen

Boek een van onze leuke workshops op het strand

Workshops in Scheveningen

Boek een van onze leuke workshops op het strand

Workshops in Scheveningen?

Boek een van onze leuke workshops in Scheveningen. Een uiteenlopend aanbod van strandactiviteiten. Teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje of plezier tijdens een vrijgezellenfeest of familiedag. In samenwerking met meerdere strandlocaties in Scheveningen organiseren wij een uitje op maat.

Workshops en arrangementen?

U kunt alle workshops op het strand uitbreiden met een passend borrel of dinerarrangement. Wij zullen afhankelijk van de wensen een van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen aanbevelen. Boek een high-tea, een lunch, een borrel, een diner of een heerlijk BBQ-arrangement. 

Workshops en activiteiten op het strand

Hieronder een aantal van onze meest geboekte workshops op het strand. Leer cocktails shaken in stijl, leer alles over Gin Tonics of ga de strijd aan tegen je collega’s of vrienden tijdens onze Robinson Experience!

Cocktail workshop

Cocktail workshop

Start jullie uitje op het strand helemaal in stijl. Maak en proef een aantal heerlijke cocktails tijdens deze unieke workshop. 

Expeditie Robinson

Ervaar de wereld van Expeditie Robinson tijdens jullie uitje op het strand. Neem het in afwisselende proeven op tegen de andere teams. 

Expeditie Robinson workshop
Gin Tonic workshop

Gin Tonic Workshop

Wat is jouw favoriete Gin Tonic? Tijdens deze unieke workshop kom je erachter. Uiteenlopende soorten gin, tonics en diverse garneringen.

Leuke workshops boeken?

Creatieve activiteit op het strand boeken? Wij bieden een unieke tandem fietstocht, actie tijdens powerkiten of een ontspannen yoga workshop! Organiseer een dag helemaal naar wens.

Yoga workshop strand

Yoga Workshop

Kom helemaal tot rust tijdens dit ontspannen uitje in op het strand. Een van onze ervaren instructeurs neemt jullie mee naar de wereld van yoga.

Tandemtour experience

Ontdek de mooiste plekken op tandemfietsen en beleef een originele fietstocht door Scheveningen. Gegarandeerd succes en plezier.

Tandem tour en fietstocht scheveningen
powerkite workshop

Powerkite Workshop

Op zoek naar een actief vrijgezellenfeest in Scheveningen vol actie en uitdaging? Dan is onze powerkite workshop de perfecte activiteit voor jullie. 

Contact