Workshops in Scheveningen

In Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland 

Workshops op het strand

Boek een van onze leuke workshops in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje of actie, uitdaging en plezier tijdens een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje

In samenwerking met meerdere strandlocaties in Scheveningen organiseren wij voor u een zorgeloze dag. Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies. 

Workshops en arrangementen?

U kunt alle workshops op het strand uitbreiden met een passend borrel of dinerarrangement. Wij zullen afhankelijk van de wensen een van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen aanbevelen.

Boek een lunch, een borrel, een diner of een heerlijk BBQ-arrangement. Hieronder onze meest populaire workshops op het strand. Bekijk Hieronder onze meest geboekte workshops op het strand.

archery tag workshop

 Archery Tag 

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire workshop is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. 

 Surfen 

Houden jullie van de zee? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. 

 Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. 

 Robinson

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand. Los verschillende uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

Nog vragen over powerkiten of één van onze andere workshops? Wij helpen u graag de leukste actieve events in Scheveningen te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.