+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Zomer opvang Den Haag

Op zoek naar een leuke vakantie opvang in de zomervakantie? Wij verzorgen op verschillende locaties zomerkampen en surfkampen op het strand.

Zomer opvang Den Haag

Nog geen vakantieplannen gemaakt? Wij verzorgen een onvergetelijk zomerkamp voor jullie kinderen op verschillende locaties in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Van 09:00 – 16:30 uur een programma vol leuke activiteiten. 

 Vakantie opvang Den Haag

Tijdens onze vakantie opvang in Den Haag is er elke dag een momentje om jouw favoriete dansje, nummer of mop te presenteren. Ook gaan we surfen, speurtochten houden, waterbanen bouwen en er is ruimte voor creatieve activiteiten op en rond het strand.

Corona aanpassingen 

Wij zijn blij dat onze kampen door gaan dit jaar! We hebben speciale maatregelen genomen en hanteren daarin de richtlijnen van het RIVM. Ook is het maximum aantal kinderen verlaagd naar 24 per kamp. Klik hieronder op de locaties voor meer informatie.

Welke locatie wil je een zomer opvang in Den Haag boeken?

Overzicht Summercamps en data:

Week 1 zomervakantie  20 t/m 24 juli: Beachclub Patagonia/De Fuut Bijna vol

Week 2 zomervakantie 27 t/m 31 juli: Beachclub Patagonia/De Fuut

Week 5 zomervakantie 17 t/m 21 augustus: Beachclub Patagonia/De Fuut

Week 6 zomervakantie 24 t/m 28 augustus: Beachclub Patagonia/De Fuut Bijna vol

*Let op week 1 en week 6 zijn voor zowel Patagonia als De Fuut bijna vol. Wij adviseren om even telefonisch contact met ons op te nemen voor vragen en informatie. +31640878237 of stuur een mail via onze contact pagina.