Zomer opvang Den Haag

Wij verzorgen op verschillende locaties zomerkampen op het strand.

Zomeropvang Den Haag

Nog geen vakantieplannen gemaakt? Wij verzorgen een onvergetelijk zomerkamp voor jullie kinderen op verschillende locaties in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Van 09:00 – 16:30 uur een programma vol leuke activiteiten. 

Onze kleinschalige zomerkampen zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het hebben van een A-diploma is verplicht om deel te nemen. 

De inschrijvingen voor onze zomerkampen starten begin januari. Hou onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Vakantie opvang op het strand van Scheveningen en Kijkduin!

Tijdens onze vakantie opvang in Den Haag is er elke dag een momentje om jouw favoriete dansje, nummer of mop te presenteren. Ook gaan we surfen, speurtochten houden, waterbanen bouwen en er is ruimte voor creatieve activiteiten op en rond het strand.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe onze kleinschalige zomerkampen eruit zien? Kijk dan hier voor een korte indruk naar één van onze dagfilmpjes. 

Wat doen we tijdens de zomer opvang kampen?

Tijdens de Summercamps krijgen de kids surfles onder begeleiding van professionele instructeurs.

Daarnaast gaan we skaten, powerkiten, skimboarden, survivalen, free running en nog veel meer coole strandspellen!

Ook kunnen de kids helemaal los gaan tijdens de bonte middag. Trek je mooiste verkleedkleren aan, vertel jouw lievelingsmop en zing een liedje tijdens de karaoke! 

Volgende zomer mee doen met onze Summercamps?

Wil je nou heel graag mee doen met één van onze Summercamps in de zomervakantie van 2021? Stuur ons dan even een bericht via onderstaande contact gegevens en dan zetten wij jou op de lijst wanneer de inschrijvingen open gaan. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn erg populaire weken.