Zomerkamp Scheveningen

Beleef een onvergetelijk zomerkamp bij één van onze locaties in Den Haag, Scheveningen of Kijkduin

Zomerkamp Scheveningen

Nog geen vakantieplannen gemaakt? Wij verzorgen een onvergetelijk zomerkamp voor jullie kinderen. Van 09:00 – 16:30 uur een programma vol leuke activiteiten. Bekijk hieronder de locaties en bijbehorende data voor meer informatie.

Onze kleinschalige zomerkampen zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het hebben van een A-diploma is verplicht om deel te nemen. 

De inschrijvingen voor onze zomerkampen starten begin januari. Hou onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Het echte kampgevoel tijdens onze zomerkampen

Elke dag is er een momentje om jouw favoriete dansje, nummer of mop te presenteren. Ook gaan we surfen, speurtochten houden, waterbanen bouwen en er is ruimte voor creativiteit. Natuurlijk is er elke dag een lekkere afwisselende lunch en snacks. 

Ben je nieuwsgierig geworden hoe onze kleinschalige zomerkampen eruit zien? Kijk dan hier voor een korte indruk naar één van onze dagfilmpjes. 

Hoe zien onze zomerkampen op het strand eruit?

Tijdens de zomerkampen krijgen de kids surfles onder begeleiding van professionele instructeurs. Daarnaast gaan we skaten, powerkiten, Skimboarden, survivals, free running en nog veel meer coole strandspellen! Wij geven jullie de mogelijkheid om voor drie of vijf dagen mee te doen. Het programma duurt elke dag van 09:00 tot 16:30 uur.

Tijdens de bonte middag kunnen de kids hun fantasie helemaal laten gaan. Trek je mooiste verkleedkleren aan, vertel jouw lievelingsmop en zing een liedje tijdens de karaoke! 

Volgende zomer mee doen met een zomerkamp in Scheveningen?

Wil je nou heel graag mee doen met één van onze zomerkampen in de zomervakantie van 2021? Stuur ons dan even een bericht via onderstaande contact gegevens en dan zetten wij jou op de lijst wanneer de inschrijvingen open gaan. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn erg populaire weken.