Zomerkamp Zuid-Holland

De leukste zomerkampen sinds 2015

Zomerkamp Zuid-Holland

Op zoek naar een onvergetelijke zomerkamp in Zuid-Holland? Wij organiseren gedurende de zomervakantie zomerkampen op het strand van Scheveningen en Kijkduin.

Tijdens onze zomerkampen staat aandacht voor de kinderen centraal. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar kunnen meedoen en het hebben van tenminste een A-zwemdiploma is verplicht.

De inschrijvingen voor onze zomerkampen starten begin januari. Hou onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Het echte kampgevoel tijdens een zomerkamp in Zuid-Holland

Elke dag is er een momentje om jouw favoriete dansje, nummer of mop te presenteren. Ook gaan we surfen, speurtochten houden, waterbanen bouwen en er is ruimte voor creativiteit. Natuurlijk is er elke dag een lekkere afwisselende lunch en snacks. 

Ben je nieuwsgierig geworden hoe onze kleinschalige zomerkampen eruit zien? Kijk dan hier voor een korte indruk naar één van onze dagfilmpjes. 

Hoe zien onze zomerkampen op het strand eruit?

Tijdens de zomerkampen krijgen de kids surfles onder begeleiding van professionele instructeurs. Daarnaast gaan we skaten, powerkiten, Skimboarden, survivals, free running en nog veel meer coole strandspellen! Wij geven jullie de mogelijkheid om voor drie of vijf dagen mee te doen. Het programma duurt elke dag van 09:00 tot 16:30 uur.

Tijdens de bonte middag kunnen de kids hun fantasie helemaal laten gaan. Trek je mooiste verkleedkleren aan, vertel jouw lievelingsmop en zing een liedje tijdens de karaoke! 

Volgende zomer mee doen met een zomerkamp in Zuid-Holland?

Wil je nou heel graag mee doen met één van onze zomerkampen in de zomervakantie van 2021? Stuur ons dan even een bericht via onderstaande contact gegevens en dan zetten wij jou op de lijst wanneer de inschrijvingen open gaan. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn erg populaire weken.